Un espai per la practica del ioga

En essència tots som llibertat, conciència i gauxa mitjançant la pràctica del ioga podem submergir-nos en aquesta essència.

Benvingut

Centre de Ioga dedicat a la pràctica del Ioga seguint l'ensenyament IYENGAR®.

Professors /as certificats de Ioga IYENGAR®

Si vols inscriure't al centre o informació sobre les classes és necessari concertar una entrevista prèvia, per això pots telefonar o enviar un e-mail a i t'atendrem el més aviat possible.

Horari classes

Consulta el horari de les classes

Veure horari

El Ioga IYENGAR®

El que es denomina o coneix com a Ioga IYENGAR®, és el Ioga presentat per B.K.S. IYENGAR® (14 de Desembre 1918 – 20 d'Agost 2014), d'aquí ve el nom de Ioga IYENGAR®.

B. K. S. IYENGAR® ha estat un yogui reconegut mundialment. Va començar a practicar Ioga a l'edat de setze anys, des de llavors va consagrar la seva vida a la pràctica i ensenyament del Ioga a través de asana (postures) i pranayama (tècniques de respiració) que ell considerava com la base per a la concentració (dharana) i la meditació (dhyana).

A través de la seva llarga i ininterrompuda pràctica i experiència, va desenvolupar un mètode de pràctica sistemàtic i progressiu que posa l'aprenentatge de la pràctica del Ioga a l'abast de tots. Va idear tot un seguit de suports que ajuden a la pràctica del Ioga en qualsevol condició (edat, malaltia, lesions, cansament o per al propi aprenentatge de les postures.)

Ha escrit nombrosos llibres sobre la matèria, els quals es troben traduïts a tots els idiomes.

Els seus fills Geeta i Prashant, també professors de Ioga, contribueixen des de la seva pròpia pràctica i experiència a aportar enteniment a la pràctica del Ioga.

Els nostres vídeos

No hi ha vídeos disponibles en aquest moment.